JHM Przyprawy

OFERTA




Numer Certyfikatu 11392
ISO 22000:2005

OFERTA

Barwniki i preparaty utrwalające



Lp. Nazwa Opis produktu
1. COLOR P Nr art. 8923 Preparat barwiący do kiełbas i pasztetów. Zawiera ekstrakt papryki i koszenilę. Dozowanie: 0,5 g/kg masy
2. COLOR K Nr art. 8924 Preparat białka zwierzęcego. Zawiera stabilizowaną hemoglobinę. Dozowanie: 0,05 - 0,2%
3. COMPLET FRESH Nr art. 8920 Preparat stabilizujący świeżość na bazie octanów i sorbinianów. Dozowanie: 1-3 g/100 kg masy
4. COMPLET FRESH Plus Nr art. 8921 Preparat stabilizujący barwę i utrwalający świeżość produktu Dozowanie: 1-3 g/ 100 kg masy
5. COMPLET ROT Nr art. 8922 Preparat utrzymujący i stabilizujący barwę mięsa i wędlin Dozowanie: 5 g/kg masy