JHM Przyprawy

OFERTA




Numer Certyfikatu 11392
ISO 22000:2005

OFERTA

Mieszanki aromatyczno - smakowe



Lp. Nazwa Opis produktu
1. AROMAT DROBIOWY Nr art. 8007 Aromatyczna mieszanka do przyprawiania kiełbas i wyrobów blokowych o wyważonym mięsnym smaku. Dozowanie: 5 g/kg masy
2. AROMAT N Nr art. 8008 Preparat smakowy do szynek, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa. Dozowanie: 2 - 3 g/kg masy
3. AROMAT E Nr art. 8006 Preparat smakowy do szynek, wyrobów blokowych, wyrobów garmażeryjnych, nadaje wyrobom mięsny aromat. Dozowanie: 5 g/kg masy
4. AROMAT GOLONKA Nr art. 8009 Preparat aromatyczno - smakowy do wędlin z nutą pieprzu i czosnku. Dozowanie: 5 g/kg masy
5. AROMAT KURCZAK Nr art. 8010 Preparat smakowy do kiełbas, wyrobów blokowych z mięsa drobiowego Dozowanie: 5 g/kg masy
6. AROMAT MIELONKA Nr art. 8002 Preparat smakowy do mielonek. Dozowanie: 5 g/kg masy
7. AROMAT S Nr art. 8011 Preparat smakowy do wędlin, podkreśla naturalny smak i zapach mięsa. Dozowanie: 3 g/kg masy
8. AROMAT SZYNKA Nr art. 8012 Preparat smakowy do wędzonek, wyrobów blokowych nadaje zapach wyrobu wędzonego Dozowanie: 3 g/kg masy
9. AROMAT SZYNKA CHŁOPSKA Nr art. 8005 Preparat smakowy do wędzonek tradycyjnych. Dozowanie: 5g/kg masy.
następna >