JHM Przyprawy

OFERTA




Numer Certyfikatu 11392
ISO 22000:2005

OFERTA

Środki do solanek



Lp. Nazwa Opis produktu
1. COMPLET PUR Nr art. 8513 Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 20%, do wędzonek tradycyjnych. Nie zawiera karagenu i białek sojowych. Dozowanie: 5 kg na 100 kg solanki
2. COMPLET 3 PUR Nr art. 8512 Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 20-30%, do wszystkich typów wędzonek: typu sopel, wiązanych sznurkiem, w siatce, w foli. Dozowanie: 4 kg na 100 kg solanki
3. COMPLET 4 BECON Nr art. 8506 Smakowy preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 30-40%, do boczku, pachwiny, podgardla. Dozowanie: 5 kg na 100 kg solanki
4. COMPLET 4 BECON Plus Nr art. 8507 Preparat fosforanowy do sporządzania solanek nastrzykowych 30-40%, do boczku, pachwiny, podgardla. Dozowanie: 5 kg na 100 kg solanki
5. COMPLET 4 K Nr art. 8508 Preparat fosforanowy do sporządzania solanek zalewowych do kiełbas średnio i grubo rozdrobnionych. Dozowanie: 4 kg na 100 kg solanki
6. COMPLET 5 K Nr art. 8509 Preparat fosforanowy do sporządzania solanek zalewowych do mielonek, kiełbas średnio i grubo rozdrobnionych. Dozowanie: 5 kg na 100 kg solanki
7. COMPLET BF Nr art. 8505 Preparat funkcjonalny bez fosforanowy do sporządzania solanek nastrzkowych 30-40%, do wędzonek tradycyjnych. Dozowanie: 5 kg na 100 kg solanki
8. COMPLET P Nr art. 8514 Preparat funkcjonalny na bazie cytrynianów i karagenu do sporządzania solanek nastrzykowych 30-40% do wyrobów "na szaro" produkowanych z dodatkiem soli kuchennej. Nie zawiera fosforanów. Dozowanie: 5 kg na 100 kg solanki
następna >